Volkswagen Pon Financial Services zoekt een Medewerker Commerciële Binnendienst Verhuur in Amersfoort, Utrecht, Nederland 您所在的位置:网站首页 werken bij pon Volkswagen Pon Financial Services zoekt een Medewerker Commerciële Binnendienst Verhuur in Amersfoort, Utrecht, Nederland

Volkswagen Pon Financial Services zoekt een Medewerker Commerciële Binnendienst Verhuur in Amersfoort, Utrecht, Nederland

2023-03-12 08:40| 来源: 网络整理| 查看: 265

Wil jij werken bij de nummer 1 leasemaatschappij van Nederland?

Kom werken als medewerker commerciële binnendienst bij EasyRent Apeldoorn, onderdeel van Volkswagen Pon Financial Services!

Bij EasyRent werk je samen met collega’s om dagelijks de klanten te helpen aan een passende huurauto. Zakelijke en particuliere klanten komen bij jou uit om een huurauto te boeken voor de periode van een dag tot meerdere weken.

Jij zorgt ervoor dat de aanvragen verwerkt worden en helpt de klant bij uitgifte en inname van de auto. Daarvoor verwerk je boekingen vanaf de website, mailbox en telefoon. Daarnaast onderhoud je contact met klanten met regelmatig terugkerende verhuurvragen zodat je hen goed kan voorzien van de juiste huurauto.

Samen met je collega’s help je daarmee een verhuurvloot van 2000 auto’s op de weg!

Waar ga je werken?

Bij Easyrent werk je met 20 collega’s samen om zakelijke en particuliere klanten te voorzien van de juiste huurauto. EasyRent is al 45 jaar gespecialiseerd in autoverhuur en heeft een huurvloot van ca. 2.000 auto’s van de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. Ons pand in Apeldoorn, dat wij delen met XLLease, heeft alle faciliteiten om het verhuurproces goed te ondersteunen.

Wat vinden wij belangrijk?

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau en vind het leuk om te schakelen tussen diverse werkzaamheden. In deze veelzijdige baan zorg je ervoor dat de klant wordt ontzorgt in zijn vraag. Je bent het visitekaartje van EasyRent en zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling. Zie je verbeter ideeën? Dan is er alle ruimte om hiermee aan de slag te gaan.

Wat mag jij van ons verwachten?

Een uitdagende baan met fijne collega’sNaast een goed basissalaris extra individueel keuzebudget van 19,65% van je bruto maandsalaris25 vrije dagen en de mogelijkheid om maximaal 15 dagen bij te kopen van jouw individueel keuzebudgetEvents en uitjes om jouw collega’s nog beter te leren kennenEen divers trainingsaanbod, zowel fysiek als onlineUitgeleerd als medewerker commerciële binnendienst in de verhuur? Onze shortlease-activiteiten groeien ook waardoor je kan doorgroeien als shortlease adviseur.

Over de organisatie

Easyrent maakt onderdeel uit van VWPFS. EasyRent is al 45 jaar specialist in zowel de business-to-business en particuliere verhuur van auto's en bedrijfswagens.

Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (gelieerd aan Volkswagen AG) en Pon Holdings. We financieren, leasen en verzekeren niet alleen de mooiste automerken, maar bieden financiële oplossingen voor elke vorm van mobiliteit. Dat doen we voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en kleinbedrijf en particulieren. Hierin is geen vraag ons te gek en geen oplossing te vergezocht. Onze medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor onze klanten te zijn. Daar krijgen we energie van en zijn wij trots op! In 2022 zijn wij gecertificeerd als Great Place to Work. Wil je alvast een beeld krijgen van waar je gaat werken? Bekijk ook eens onze werken bij VWPFS en DFM film!

Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Reageer dan uiterlijk 20 februari via de sollicitatiebutton. Vragen kun je stellen aan Chantal Nodelijk - van Sijda via telefoonnummer 06-23129873 of via e-mail [email protected]

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有